Verkeer & Mobiliteit

Andes biedt oplossingen voor uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Maak kennis met het City Platform, Stadslogistiek of onze slimme workflow oplossingen.

Onze oplossingen

Drive Time Matrix

Welke postcodegebieden in Nederland liggen er binnen 15 minuten van jouw vestiging? Of aan welke vestiging ken je een online bestelling toe? Dit zijn enkele voorbeelden waar de Drive Time Matrix goed van past komt.

Meer info

Reistijd-isochronen

Reistijd-isochronen worden vaak ingezet voor vraagstukken zoals de bereikbaarheid van een stad of regio. Bijvoorbeeld voor het berekenen van aanrijtijden of de bereikbaarheid van het verzorgingsgebied.

Meer info

City Platform

City Platform biedt een overzichtelijke weergave van alle gegevens over de bereikbaarheid van een stad of terrein. Je kunt ook eigen data (laadpalen, glasbakken) en kaartlagen toevoegen.

Meer info

LTC Smart Workflows

LTC Smart Workflows is hét low-code platform voor het optimaliseren van werkprocessen. Elk proces kan op maat ingeregeld worden. Van een aanvraag voor een rioolaansluiting tot het plaatsen van een container in de openbare ruimte.

Meer info

MaaS componenten

Aanbieders van MaaS diensten helpen klanten met het maken van een juiste keuze voor hun mobiliteitsvraagstuk. Andes ondersteunt MaaS-aanbieders hierbij. Want voor ieder routing-vraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Meer info

Stadslogistiek

Met Stadslogistiek informeert een gemeente de logistieke sector over de bereikbaarheid van de binnenstad. Vervoerders krijgen een gespecialiseerd routeadvies, afgestemd op het voertuig en de mogelijkheden van het drukke centrum.

Meer info

Doelgroepen-vervoer

Efficiënt en overzichtelijk ritten plannen. Dat kan met onze Developer Services, een verzamelpakket aan API’s waarmee je kunt geocoderen, routeren en optimaliseren.

Meer info

Live info & verkeer

Andes biedt twee API’s met actuele reisinformatie aan. Voor het wegverkeer hebben we een API met verkeersinformatie van de NDW en voor het OV een API aan met actuele vertrektijden en vertragingen bij bushaltes en stations.

Meer info

Wat heb ik nodig?

Welke software je nodig hebt en waarvoor je deze wilt gebruiken, is voor iedere organisatie anders. Naast onze software oplossingen zijn er ook geodatasets en API’s beschikbaar. Hiermee zijn technieken op het gebied van routeplanning en geocoding waarmee je bijvoorbeeld track & trace oplossingen kunt bouwen, te integreren in je eigen webapplicaties, SaaS oplossingen of mobiele app’s. Heel eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze experts op dit gebied via 088-2100330 of stuur een mail naar sales@andes.nl. We bespreken graag samen de mogelijkheden.