Developer Services

Developer Services

Met behulp van onze API’s zijn technieken op het gebied van routeplanning en (reversed) geocoding, waarmee je bijvoorbeeld track en trace oplossingen kunt bouwen, te integreren in je eigen webapplicaties, SaaS oplossingen of mobiele app’s.

Heel eenvoudig en direct toepasbaar.

Routing en Routeoptimalisatie

 

 

De Routing API rekent afstanden, reistijden en routes uit voor auto, fietser, voetganger of openbaar vervoer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkeersinformatie en afsluitingen. Naast standaard routing zijn er ook geavanceerde routing mogelijkheden zoals matrix berekeningen en routeoptimalisatie.

Lees meer

Geocoding & Reverse Geocoding

Geocoderen is de techniek om locatiegegevens zoals een adres of poi om te zetten naar een coördinaat op een kaart of om een coördinaat om te zetten naar locatiegegevens. Automatisch aanvullen en invoercorrectie zijn aanwezig om zo efficiënt mogelijk een zoekopdracht om te zetten naar de juiste locatie. Zoeken kan met vrije tekst of met gestructureerde velden.

Mapping

 

 

Informatie visualiseren op een kaart., dat is wat de Mapping API doet. Het primaire doel van deze API is om kaartbeelden te genereren van een gewenste locatie. Dit kan een achtergrondkaart, een luchtfoto of een eenvoudige overlay zijn. Elke geografische databron kan hiervoor gebruikt worden.

Er zijn verschillende kaartstijlen mogelijk en naar wens aan te passen.

Actuele verkeers- & reisinformatie

 

 

De data van de verkeersinformatie API is afkomstig van ruim 37.000 meetlocaties in NL die iedere minuut data afleveren bij de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. De datafeed van de reisinformatie API bevat alle vertragingen en actuele vertrektijden van bussen, trams, metro en treinen in Nederland.

Travel Expenses

 

 

Met Travel Expenses maak je gebruik van de Routing API waarbij de API is geoptimaliseerd voor reiskostenberekeningen. Hierbij kun je snel en efficiënt reiskostenvergoedingen berekenen voor o.a. woon-werkverkeer, dienstreizen en ambulant personeel.

 

 

Volume                  Prijs

50.000                    € 869,-

100.000                  € 1.019,-

250.000                  € 1.299,-

500.000                  € 1.595,-

1.000.000               € 2.999,-

2.500.000               € 7.039,-

5.000.000               € 13.349,-

10.000.000             € 25.450,-

> 10.000.000          Op aanvraag

Wil je graag eens testen met één van onze API’s? Laat dan een bericht achter via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de gewenste API's*