MaaS componenten

Voor ieder mobiliteitsvraagstuk

Aanbieders van MaaS diensten helpen klanten met het maken van een juiste keuze voor hun mobiliteitsvraagstuk. Andes ondersteunt MaaS-aanbieders hierbij. Want voor ieder routing-vraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Onze Routing API rekent afstanden, reistijden en routes uit voor auto, fietser, voetganger of OV. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkeersinformatie en afsluitingen. Alle modaliteiten, inclusief actuele vertragingstijden, worden gecombineerd in één routeadvies.

Stel je bent een MaaS aanbieder en gebruikt openbare data om routes te plannen. In het routeadvies merk je dat de aansluiting tussen voetpaden en stationsgebieden niet goed is. Geen probleem! Wij digitaliseren alle gebieden op en rondom de stations. Hiermee krijgt niet alleen de voetganger maar ook de reiziger die met de auto naar het station gaat, daar de trein pakt en het laatste stukje loopt, het juiste routeadvies. Of je levert bijvoorbeeld deelauto’s en wilt weten waar je de hub’s moet plaatsen. Dan geeft onze Drive Time Matrix inzicht in aanrijtijden en kunnen wij, bijvoorbeeld door beschikbare demografische data te koppelen, inzicht geven in dit vraagstuk.

Wil je meer weten over onze MaaS componenten? Neem dan contact met ons op via 088-2100330 of stuur een mail naar info@andes.nl. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.