Smart City

Informatietechnologie combineren met data en inzicht, creëert een slimme en veilige stad.

Onze oplossingen

LTC Smart Workflows

LTC Smart Workflows is hét low-code platform voor het optimaliseren van werkprocessen. Elk proces kan op maat ingeregeld worden. Van een aanvraag voor een rioolaansluiting tot het plaatsen van een container in de openbare ruimte.

Meer info

Smart Work Zones

  • Real-time overzicht van alle maatregelen die het verkeer hinderen
  • Betere planning
  • Optimale verkeers-doorstroming
  • Efficiënte routeplanning
  • Veiligheid voor burgers

Meer info

City Platform

City Platform biedt een overzichtelijke weergave van alle gegevens over de bereikbaarheid van een stad of terrein. Je kunt ook eigen data (laadpalen, glasbakken)  en kaartlagen toevoegen.

Meer info

Stadslogistiek

Met Stadslogistiek informeert een gemeente de logistieke sector over de bereikbaarheid van de binnenstad. Vervoerders krijgen een gespecialiseerd routeadvies, afgestemd op het voertuig en de mogelijkheden van het drukke centrum.

Meer info

Steden zijn onze toekomst. We willen er graag wonen, werken en recreëren. Gemeenten staan voor de uitdaging om de stad, ondanks deze grote groei, voor iedereen bereikbaar maar ook leefbaar te houden. Onze software helpt hierbij!  

 

Andes combineert en verrijkt alle benodigde data over de leefomgeving en maakt het visueel met kaarten, zoals bijvoorbeeld met de oplossing City Platform of Stadslogistiek. Maar ook automatiseren en optimaliseren we de ondersteunende werkprocessen.

 

We ontwikkelen alle oplossingen low-code en in house waardoor we snel schakelen en eventuele vragen direct kunnen tackelen. Zo bouwen we mee aan een slimme samenleving waarin we snel werk kunnen maken van grote uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid.

Wat heb ik nodig?

Welke software je nodig hebt voor je Smart City projecten is voor iedere gemeente weer anders. We denken graag met je mee.

Neem contact op met één van onze experts op dit gebied via 088-2100330 of stuur een mail naar sales@andes.nl. We bespreken graag samen de mogelijkheden.