Doelgroepenvervoer

Efficiënt en overzichtelijk ritten plannen

Dat kan met onze Developer Services, een verzamelpakket aan API’s waarmee je kunt geocoderen, routeren en optimaliseren. Dit zijn de basiselementen om efficiënt en overzichtelijk ritten te kunnen plannen. In het geval van doelgroepenvervoer is het voor de opdrachtgever mogelijk om per uitvraag te kijken naar wat er nodig is, om vervolgens onze diensten daarop aan te passen. Zo bieden we flexibiliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Flexibel
Waar nodig neemt Andes de instellingen uit het Programma van Eisen over. Zo is er altijd sprake van een betrouwbare rittenplanning, conform de normen van de opdrachtgever.

Continuïteit
Naar wens wordt het wegenbestand en de softwareversie ‘bevroren’, waardoor er geen afwijkingen zijn in de berekeningen ten opzichte van de situatie ten tijde van de uitvraag. De dienst blijft tot minimaal 7 jaar na afloop van de tender beschikbaar voor controles en (her)berekeningen.

Dynamisch
Naar wens kunnen we het wegenbestand en de softwareversie ‘on te fly’ updaten. Daardoor staan eventuele wijzigingen in het wegennetwerk direct in het bestand.

Hoogwaardige berekeningen
Om nauwkeurig te kunnen routeren, rekent de API tot op huisnummerniveau op basis van de meest actuele data. Het algoritme van Andes rekent ook uitsluitend op basis van het wegennetwerk. Hierdoor zijn onze berekeningen van een zeer hoge kwaliteit.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-2100330 of stuur een mail naar sales@andes.nl.
We bespreken graag samen de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.