LTC Smart Workflows

LTC Smart Workflows is hét low-code platform voor het optimaliseren en automatiseren van werkprocessen. Het platform verbindt organisaties, afdelingen en mensen. Binnen en buiten. Onze expertise op het gebied van geodata in combinatie met onze flexibele software, zorgen voor de perfecte ondersteuning van jouw werkproces.

 

Logo LTC

Usecases: ontdek wat je met LTC kunt doen!

Vergunningverlening

Automatiseer eenvoudig het aanvraag- en beoordelingsproces van een vergunningsaanvraag. De applicatie biedt voor zowel aanvrager als beoordelaar volledig, optimaal en digitaal beheer van de aanvragen.

Gebruik openbare weg

Als er steigers, containers of andere voorwerpen worden geplaatst, dan wil je dit als wegbeheerder weten. Maar ook als bewoner. Met onze oplossing worden alle meldingen op een kaart gepresenteerd. Wegbeheerders kunnen de werkzaamheden die zij beoordelen zo perfect afstemmen op alles wat in de openbare ruimte gebeurt.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Bij onderhoudswerkzaamheden, evenementen en groenonderhoud kan verkeershinder optreden. Door verkeersmaatregelen veilig in te zetten wordt het verkeer met minimale hinder door de stad geleid. Het afstemmingsproces tussen aannemer en wegbeheerder regel je in onze applicatie voor tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bouwprojecten

Als gemeente wil je snel en doelgericht communiceren over de verschillende bouwprojecten. Over de herinrichting van een speeltuin bijvoorbeeld of een nieuw te bouwen woontoren. Met onze oplossing toon je werken en plannen op een overzichtelijke kaart voor werknemers en bewoners.

Plannen van werkzaamheden

Plannen, beheren en afstemmen van werkzaamheden met alle stakeholders, zowel binnen als buiten je organisatie. Door zelf tijdig je planning v.w.b. werkzaamheden en evenementen in kaart te hebben, kun je deze met onze oplossing eenvoudig delen met anderen.

Meldingen

Digitaliseer en automatiseer eenvoudig het aanvraagproces van een grote diversiteit aan meldingen. De software biedt voor zowel melder als beoordelaar volledig en optimaal beheer.

Eigen proces op maat

Met flexibele werkprocessen kan elk proces op maat ingeregeld worden. Van een aanvraag voor een rioolaansluiting tot het plaatsen van een container in de openbare ruimte of een vergunningsaanvraag. Elk proces kan van begin tot eind ingericht worden zoals jij dat wenst.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze experts op dit gebied via 088-2100330 of stuur een mail naar sales@andes.nl. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

De voordelen van het platform

Tijdbesparend

Data hoeft maar één keer te worden ingevoerd en kan oneindig worden gedeeld

Koppelingen

Eenvoudig te koppelen met zaaksystemen, financiële systemen en GIS

Mobiele app

Altijd en overal actueel inzicht. Bv voor het uitvoeren van controlerondes

Flexibele processen

Hiermee kan elk werkproces van begin tot eind op maat ingeregeld worden

Data uitwisseling

Eenvoudig importeren en exporteren van data naar andere software

Communicatie

Heldere afstemming en communicatie met collega's en externe partijen

Gebruikersrollen

Binnen het platform kun je meerdere rollen definiëren en toekennen

Onbeperkt #gebruikers

Op het platform kan een onbeperkt aantal gebruikers aangemaakt worden

Rapportages

Met één druk op de knop beschik je over krachtige management rapportages