City Platform

City Platform: de bereikbaarheidskaart op maat

Onze steden groeien razend snel. We willen er graag wonen, werken en recreëren. Gemeenten staan voor de uitdaging om de stad, ondanks deze grote groei, voor iedereen bereikbaar maar ook leefbaar te houden.

 

City Platform biedt een heldere en overzichtelijke weergave van alle gegevens over de bereikbaarheid van jouw stad. Alle informatie die voor inwoners of bezoekers van jouw stad belangrijk is, kun je hier dus op kwijt. Denk daarbij aan een routeplanner waarbij je direct ziet hoeveel CO2 je met je reis uitstoot. Maar ook realtime verkeersinformatie of parkeerinformatie, zoals een overzicht van alle parkeergarages met openingstijden en tarieven. Of misschien is het wel handig om te weten waar alle oplaadpunten voor elektrische voertuigen zich in jouw stad bevinden of voor reizigers die gebruik maken van het openbaar een overzicht met alle OV haltes en vertrektijden!

Eigen data en kaartlagen

Ook is het mogelijk om eigen data en kaartlagen toe te voegen en zo de viewer ‘op maat’ inrichten. Een druktemeter bijvoorbeeld of een kaartlaag met routes voor bijzonder transport. En wat dacht je van eigen assets zoals laadpalen, glasbakken en nog veel meer.

City Platform voldoet aan de eisen voor digitoegankelijkheid en je kunt de viewer ook nog eens naar eigen wens stylen. Zo heb je in mum van tijd een app met het logo en huisstijlkleuren van jouw organisatie.

Bekijk hieronder wat je allemaal op de kaart kwijt kunt en hoe het er uit komt te zien.

Vorige slide
Volgende slide

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-2100330 of stuur een mail naar sales@andes.nl. We bespreken graag samen de mogelijkheden.