Drive Time Matrix

Dataset Drive Time Matrix

Welke postcodegebieden in Nederland liggen er binnen 15 minuten van jouw vestiging? Of aan welke vestiging ken je een online bestelling toe? Dit zijn enkele voorbeelden waar deze matrix goed van past komt. De dataset is een tabel waarin alle postcodes van Nederland staan, waarmee onderlinge reistijden en reisafstanden van postcode naar postcode berekend kunnen worden.
Deze matrix is er voor de modaliteiten auto, fiets, het OV en/of te voet.

Vaak is een Drive Time Matrix maatwerk. Aan de hand van je wensen ontvang je daarom altijd een offerte op maat. Zo krijg je precies wat je nodig hebt en betaal je nooit te veel.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze expert op dit gebied via 088-2100330.

Hoe werkt het?

Op basis van informatie uit de BAG en ons eigen realtime wegenbestand bepalen we de locaties van alle adressen in Nederland. Per postcodegebied (PC4, PC5 of PC6) bepalen we het zwaartepunt van deze adressen. De route van en naar ieder postcodegebied berekenen we met ons eigen routeer-algoritme. We maken ook gebruik van andere attributen zoals de relevantie van de weg, eenrichtingsverkeer, toegankelijkheid voor verschillende weggebruikers etc. In de tabel wordt uiteindelijk de tijd en de afstand van de route aangegeven.


Deze dataset is meestal maatwerk. Aan de hand van je wensen bekijken we samen welk databestand het beste matcht met jouw persoonlijke situatie en ontvang je een offerte op maat.

Het bestand is direct te integreren in je eigen applicatie. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op via info@andes.nl of bel met 088-2100330.

Prijzen Drive Time Matrix

Hieronder zie je enkele voorbeelden inclusief de vanaf-prijzen van de Drive Time Matrix Nederland. De prijzen die staan weergegeven kunnen variëren door de wensen en behoeftes van de klant. Heb je specifieke vragen over de prijs of wil je een prijsindicatie op maat, neem dan contact met ons op via onderstaande nummer of vraag een offerte aan.
Drive Time Matrix Vanaf-prijs
Drive Time Matrix PC4 Nederland
Vanaf € 899,-
Drive Time Matrix PC5 Nederland
Vanaf € 999,-
Drive Time Matric PC6 Nederland
Vanaf € 1199,-

Download een voorbeeld

De meest gevraagde dataset is de PC4, maar de Drive Time Matrix is ook als PC5, PC6 of als op maat adressenbestand te bestellen. Download hieronder het meest gevraagde voorbeeldbestand (PC4). Zo zie je meteen hoe je product er straks uitziet.

Waarom kiezen voor de producten van Andes?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-2100330.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.