Drive Time Matrix

Tabel met onderlinge reistijden en reisafstanden van postcode naar postcode

Welke postcodegebieden liggen er binnen 15 minuten van jouw vestiging? Of aan welke vestiging ken je een online bestelling toe?
Dit zijn enkele voorbeelden waar de Drive Time Matrix van pas komt.  Een Drive Time Matrix is een tabel met onderlinge reistijden en reisafstanden van postcode naar postcode. De tabel kan geleverd worden voor de modaliteiten auto, fiets, te voet en/of openbaar vervoer. De meest gevraagde matrix is de PC4 maar de tabel is ook als PC5, PC6 of als op maat adressenbestand te bestellen.

Direct naar aanvragen? 

Hoe werkt het?

Op basis van informatie uit de BAG en ons eigen wegenbestand bepalen we de locaties van alle adressen in Nederland. Per postcodegebied (PC4, PC5 of PC6) bepalen we het zwaartepunt van deze adressen.
De route van en naar ieder postcodegebied berekenen we met ons eigen routeer-algoritme. We maken ook gebruik van andere attributen zoals de relevantie van de weg, eenrichtingsverkeer, toegankelijkheid voor verschillende weggebruikers etc. In de tabel wordt uiteindelijk de tijd en de afstand van de route aangegeven.

Vraag eenvoudig je offerte aan

Een Drive Time Matrix is vaak maatwerk. Aan de hand van je wensen ontvang je daarom altijd een offerte op maat. Klik hiervoor op de button ‘Aanvragen’ en doorloop de volgende stappen:

  • Bepaal welk postcodegebied je nodig hebt
  • Kies het formaat van de tabel
  • Kies de verschillende modaliteiten
  • Heb je de informatie eenmalig nodig of wil je het vaker ontvangen?

Het bestand is direct te integreren in externe systemen, omdat het gaat om gestandaardiseerde formaten zoals CSV, DBF en XLS.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 088-2100330.

Waarom kiezen voor de producten van Andes?

Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven