Over Andes

Weet je nog vroeger toen je met de auto op vakantie ging? Op zoek naar de juiste route mét de welbekende grote uitklapbare routekaart? Dat is hoe Andes oóit is begonnen!


Vanuit daar zijn onze producten steeds innovatiever en digitaal geworden en maken we al meer dan drie decennia software voor de Nederlandse en Duitse markt.


Met onze oplossingen zijn we in staat om arbeidsintensieve werkzaamheden bij onze klanten beter te organiseren en daarmee te verbeteren. Het gaat daarbij om werkprocessen zoals het vergunnen, toezicht en handhaven van (graaf)werkzaamheden in de openbare ruimte, het inplannen van evenementen en het beheren van industriegebieden. Elk proces kan op maat worden ingericht.


We ontwikkelen alle oplossingen low-code en in house waardoor we snel schakelen en eventuele vragen direct kunnen tackelen.


Andes is gevestigd in Eindhoven en Düsseldorf.

Werken bij Andes

Andes is gevestigd in het hartje van Eindhoven schuin tegenover het centraal station. Vanaf de negende verdieping kijk je uit over heel Eindhoven. Onze open en informele sfeer kenmerkt zich door de vele open ruimtes in het gebouw.

Ons team kun je typeren als hecht, informeel en specialistisch waarbij kennisdeling optimaal wordt ingezet om service, innovatie en kwaliteit te leveren. Er zijn volop mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling en we hebben iedere maand gezellige borrels en leuke zomer- en winteractiviteiten.

Openstaande vacatures

Softwareontwikkelaar

 

 

Lijkt het je leuk om te werken in een complexe omgeving die verder gaat dan alleen programmeren? Reageer dan snel!

Lees meer

Digitaliseerder

 

 

Voor het bijhouden en uitbreiden van onze geografische database is Andes op zoek naar een
enthousiaste en zorgvuldig werkende digitaliseerder.

Lees meer

Accountmanager

 

 

Heb je affiniteit met IT en lijkt het je gaaf om mooie, langdurige salestrajecten aan te gaan met diverse gemeentes in Nederland? Dan is deze uitdaging vast iets voor jou! 

Lees meer

Afstudeerstage/bijbaan software development

 

 

Studeer jij in de richting van Software Development, Technologie, Multimedia Design? En wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van software
development? Lees dan verder.

Lees meer

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-2100330 of stuur een mail naar HR@andes.nl.
We bespreken graag samen de mogelijkheden.