Werken bij Andes

Wij zijn Andes, leverancier van online software oplossingen. Internationaal actief voor overheden en bedrijven. Met onze software-oplossingen zijn we in staat om de arbeidsintensieve werkzaamheden bij de klanten beter te organiseren en daarmee te verbeteren. Het gaat daarbij om werkprocessen zoals het vergunnen, toezicht en handhaven van (graaf)werkzaamheden in de openbare ruimte, het inplannen van evenementen en het beheren van industriegebieden. Met behulp van de diensten van Andes kunnen verkeersactiviteiten beter ingepland en gecombineerd worden met andere evenementen of activiteiten.

Bedrijfscultuur
Andes heeft een informele cultuur waarin korte lijnen, openheid en professionaliteit (innovatie) de boventoon voeren. Andes is gevestigd in het hartje van Eindhoven schuin tegenover het centraal station. Vanaf de negende verdieping kijk je uit over heel Eindhoven. De open en informele sfeer kenmerkt zich door de vele open ruimtes in het gebouw. Daarbij is alle kennis van Andes aanwezig in Eindhoven waardoor men snel weet te schakelen en men problemen ad-hoc weet op te lossen. Het team van Andes is te typeren als hecht, informeel en specialistisch waarbij kennisdeling optimaal wordt ingezet om service en kwaliteit te leveren.

Vacature(s)
Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Denk je toch goed te passen binnen een jong en informeel team? Stuur dan je open sollicitatie met schriftelijke motivatie en CV naar: HR@andes.nl.

"LTC M&V biedt door de connectie met LTC W&E een unieke gelegenheid voor een optimalisatie- en efficiencyslag in het aanvraagproces van tijdelijke verkeersmaatregelen voor zowel de aannemers als de provincie”. Jerry van Kerkvoorde, verkeersmanager provincie Zuid-Holland