Werken bij Andes

Andes is leverancier van innovatieve geografische software voor B2G en B2B sector. 
Werken bij Andes is werken in een innovatieve, dynamische en jonge omgeving. Andes heeft een informele bedrijfscultuur waarin korte lijnen, openheid en professionaliteit voorop staan. 

Momenteel zijn we op zoek naar sales- en software professionals. Zowel starters als ervaren. 
Ontdek onze vacatures. 

VACATURES 
Junior Accountmanager
Sta je aan het begin van je loopbaan en heb je een passie voor sales en IT? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe uitdaging! 

Accountmanager
Ben jij als Accountmanager toe aan je eerste of tweede stap? En ben je op zoek naar een uitdagende en innovatieve omgeving om je sales skills verder te ontwikkelen? Solliciteer dan direct.

Software Engineer
Recent een HBO IT opleiding afgerond of enkele jaren ervaring als Software Engineer? En wil je graag werken binnen een jong en informeel team met doorgroeimogelijkheden? Reageer dan snel. 

SOLLICITEREN
Herken jij je in één van bovenstaande profielen? Reageer dan snel en stuur je schriftelijke motivatie en CV naar: HR@andes.nl.

“Burgers kijken op onze site waar de geplande werkzaamheden plaatsvinden en kunnen dan ook direct gebruik maken van de multimodale routeplanner”. Daniëlle de Groot, Bureau Bereikbaarheid Gemeente Utrecht.