Workflow oplossingen

Workflow oplossingen

Workflow management is een bekend fenomeen en we zijn in Nederland dan ook behoorlijk bedreven in het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Lastiger wordt het als er geospatial data bij komt kijken. Hoe combineer je data uit verschillende bronnen en ontwerp je een betrouwbaar werkproces dat gebaseerd is op actuele data? Wij ontwerpen software waarbij complexe GIS taken onder de motorkap worden uitgevoerd zodat de gebruikers laagdrempelig met het systeem kunnen werken. Hiervoor heeft Andes generieke oplossingen ontwikkeld die bewezen hebben dat ze tijd besparen en de kwaliteit van het werk verhogen.

We leveren standaard applicaties. Tegelijkertijd is iedere organisatie uniek. Daarom is onze software uiterst flexibel en leveren we maatwerk als dat nodig is. We luisteren hiervoor graag naar jouw ideeën. Vertel ons wat je uitdaging is.

Beheer Openbare Ruimte

Met duizenden actieve gebruikers bewijst het LTC Platform een krachtig instrument te zijn voor overheden. De verschillende modules begeleiden haar gebruikers bij de planning van werkzaamheden en evenementen in de openbare ruimte en bij het afstemmen, vergunnen en administratief verwerken van (graaf)werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Zo worden planningen geoptimaliseerd, is de bereikbaarheid gewaarborgd en worden stakeholders en bewoners op tijd geïnformeerd.

LTC is eenvoudig te koppelen aan financiële systemen, zaaksystemen en GIS applicaties. Zo hoef je de informatie maar op één plaats te bewaren en deel je deze naar wens met anderen.

Beheer Openbare Ruimte
Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven