Map Data

Door Andes ontwikkelde Map Data bestaat uit een kwalitatief hoogstaande set geografische bestanden met de intelligentie voor routering -en navigatietoepassingen.

Andes biedt de mogelijkheid om vanuit diverse bronnen ruwe data te aggregeren naar een optimale dataset die toegepast kan worden in geografische software applicaties. Voor Map Data buiten Nederland is Andes officiële partner van HERE (voormalig Navteq).

Map Data Screenshots

Vectordata

Het vectordatabestand ligt aan de basis van alle Andes producten. De volledige basisplattegrond van Nederland is hierin opgenomen, inclusief additionele informatie zoals straatnamen, vlakinformatie, huisnummerreeksen en routeerbare informatie. Wilt u uw klantenbestand nauwkeurig in kaart brengen? Of wilt u de kracht van vectordata bundelen met de door uzelf ontwikkelde toepassing? Of wilt u berekeningen uitvoeren voor bereikbaarheid en optimalisatie? Geen probleem! Door de volledigheid en compatibiliteit is dit eenvoudig te realiseren. In het vectorbestand wordt de informatie opgeslagen als lijnen, punten en vlakken in een verzameling van X- en Y-coordinaten. Daarmee wordt een 'intelligente' kaart verkregen met meerdere informatielagen over elkaar. Alle informatie is direct zichtbaar en inzetbaar!

Soorten Vectordata

Er worden vier soorten Vectordata Nederland geleverd:

 • Vector Basis
  Deze data bevat alleen lijngegevens van Andes, met een beperkt aanbod aan attributen. Alleen chains die wegen weergeven, met wegklasse en naam als belangrijkste attributen.
 • Vector Basis + Navigatie
  Deze data bevat alle lijngegevens inclusief navigatie-attributen van Andes. De lijngegevens (o.a. chains) worden echter zonder huisnummergegevens geleverd.
 • Vector Basis + Huisnummers
  Deze data bevat alleen lijngegevens met een beperkt aanbod aan attributen, inclusief huisnummerreeksen aan beide zijden van de straat.
 • Vector Basis + Navigatie + Huisnummers
  Deze data bevat alle lijngegevens met alle attributen, dus inclusief huisnummerreeksen voor beide zijden van de straat.

 


Met de Maps API is het mogelijk een interactieve kaart te integreren met uw eigen software of web applicatie.  Maps & Licensing.