MaaS componenten

Persoonlijk reisadvies

Voor ieder routing-vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Voor fietsers en voetgangers is er extra aandacht voor veerverbindingen, vrijliggende fietspaden en snelfietsroutes. Voor gebruikers van het OV is er extra aandacht voor looproutes rondom stations.


Stel je bent een MaaS aanbieder en gebruikt openbare data om routes te plannen. In het routeadvies merk je dat de aansluiting tussen voetpaden en stationsgebieden niet goed is. Geen probleem! Wij d
igitaliseren alle gebieden op en rondom de stations. Hiermee krijgt niet alleen de voetganger maar ook de reiziger die met de auto naar het station gaat, daar de trein pakt en het laatste stukje loopt, het juiste routeadvies.

 

Of stel, je bent één van de mobiliteitsaanbieders waar een MaaS provider mee werkt. Je levert bijvoorbeeld deelauto’s en wilt weten waar je de hub’s moet plaatsen. Dan geeft onze Drive Time Matrix inzicht in aanrijtijden en kunnen wij, bijvoorbeeld door beschikbare demografische data te koppelen, inzicht geven in dit vraagstuk.

MaaS_leenauto
Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Partners met