Apps & API's

Isoline Routing

Met Isoline Routing bereken je het gebied dat je vanaf een locatie kunt bereiken binnen een gekozen reistijd of reisafstand. Zo krijg je inzicht in het verzorgingsgebied van een bepaalde locatie en kun je beoordelen welke plek het beste is voor een nieuwe vestiging. 

In combinatie met real time verkeersinformatie is Isoline Routing ideaal voor dispatching.

IsolineRouting
MaaS

Mobility as a Service

Mobility as a Service (MaaS) staat voor een transitie in mobiliteit waarbij de reiziger centraal staat. Alle mogelijke vormen van vervoer worden doorgerekend voor het geven van een persoonlijk multimodaal reisadvies. Tegelijkertijd draagt het concept bij aan de bereikbaarheid van steden en aan het verduurzamen en betaalbaar houden van vervoer.

Voor een goede MaaS beleving heb je gedetailleerde data en geavanceerde algoritmes nodig. Natuurlijk wil je weten waar alle overstappunten zijn om van vervoermiddel te kunnen wisselen maar de belangrijkste vraag is steeds: ‘Ben ik op tijd?’ Hoe lang duurt het om van het busstation naar het spoor te lopen en haal ik mijn overstap als ik van het ene perron naar het andere moet? Als je een antwoord op die vragen zoekt dan ben je bij Andes aan het juiste adres.

Service Center app

Deze app is erg handig voor service centers van verzekeringsmaatschappijen en zorgverzekeraars. Callcenter medewerkers zien in één oogopslag welk filiaal of gecontracteerde (zorg)aanbieder in de omgeving van de klant te vinden zijn.

Je kunt de oplossing ook in je website of app integreren zodat klanten zelf kunnen zien waar ze terecht kunnen.

Service Center app
Leerlingenvervoer

Doelgroepenvervoer

Voor vervoerders is het van groot belang dat ze voor de verrekening van de geleverde diensten een betrouwbaar overzicht kunnen overleggen aan hun opdrachtgevers.

De API’s die wij leveren bieden een totaalpakket waarmee je kunt geocoderen, routeren en optimaliseren. Andes neemt de instellingen en het snelheidsprofiel uit het Programma van Eisen (PvE) over. Zo kan er een betrouwbare rittenplanning gemaakt worden en wordt altijd de juiste beladen
reistijd in rekening gebracht.

Opdrachtgevers kunnen de uitvraag baseren op ieder gewenst snelheidsprofiel. Ook kunnen we de software en data per opdracht bevriezen, zodat er geen afwijkingen in de berekeningen ontstaan door veranderingen in de infrastructuur of softwareversie. Een voordeel voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer wanneer er later nog (controle)berekeningen gemaakt moeten worden.

Stadslogistiek

Het bereikbaar en leefbaar houden van de binnensteden vormt een steeds grotere uitdaging. Hoe organiseer je de bevoorrading van de binnenstad, bescherm je kwetsbare kades en bruggen en verbeter je de luchtkwaliteit?

Stadslogistiek helpt gemeenten deze vragen te beantwoorden. Door alle relevante informatie bij elkaar te brengen en te delen met vervoerders en bezorgdiensten kan een gemeente beter sturen op verkeersstromen en worden vervoerders niet verrast door (voor hen) gesloten wegen en gebieden.

Live informatie verkeer en OV

Live informatie verkeer & OV

Andes biedt twee API’s met actuele reisinformatie aan. Voor het wegverkeer hebben we een API met verkeersinformatie van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens en voor het reizen met het openbaar vervoer bieden we een API aan met actuele vertrektijden en vertragingen bij bushaltes en stations. Deze API is samengesteld op basis van data van de NS en de databank Nationale Data Openbaar Vervoer.

Reiskosten berekenen

De reiskostencalculator van Andes is een gebruiksvriendelijke applicatie voor het eenduidig en efficiënt berekenen van de reiskostenvergoedingen. Je selecteert de gewenste instellingen en vergoeding per kilometer en daarna kun je de bestanden uploaden en krijg je de woon-werkvergoedingen of reiskostendeclaraties in hetzelfde bestand weer terug. Dit kun je zelf online doen of het bestand direct naar ons sturen.

De reiskostencalculator is ook beschikbaar voor fietsroutes en leverbaar met een online routeplanner waarmee werknemers de routes kunnen verifiëren.

Reiskostencalculaties
Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven