Apps & API's

Leefbaarheid en bereikbaarheid van een stad

Platform Bereikbaarheid

Platform Bereikbaarheid geeft de mogelijkheid om alle informatie over de bereikbaarheid van je stad op een overzichtelijke kaart weer te geven. Alle informatie die voor inwoners of bezoekers belangrijk is, kun je hier dus op kwijt. Denk daarbij aan een routeplanner waarbij je direct ziet hoeveel CO2 je met je reis uitstoot. Maar ook realtime verkeersinformatie of parkeerinformatie, zoals een overzicht van alle parkeergarages met openingstijden en tarieven.

Service Center app

Deze app is erg handig voor service centers van verzekeringsmaatschappijen en zorgverzekeraars. Callcenter medewerkers zien in één oogopslag welk filiaal of gecontracteerde (zorg)aanbieder in de omgeving van de klant te vinden zijn.

Service Center app

Stadslogistiek

Door alle relevante informatie bij elkaar te brengen en te delen met vervoerders en bezorgdiensten kan een gemeente beter sturen op verkeersstromen en worden vervoerders niet verrast door (voor hen) gesloten wegen en gebieden.

Reistijd-isochronen

Met reistijd-isochronen bereken je het gebied dat je vanaf een locatie kunt bereiken binnen een gekozen reistijd of reisafstand. Andes maakt het mogelijk om dit te combineren met sociodemografische data.

Vestigingsplaats_Reistijd-isochronen
MaaS

Mobility as a Service

Aanbieders van MaaS diensten helpen klanten met het maken van een juiste keuze voor hun mobiliteitsvraagstuk. Andes ondersteunt MaaS-aanbieders hierbij.
Voor ieder vraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Doelgroepenvervoer

Developer Services is een verzamelpakket aan API’s waarmee je kunt geocoderen, routeren en optimaliseren. Dit zijn de basiselementen om efficiënt en overzichtelijk ritten te kunnen plannen.

Leerlingenvervoer
Live informatie verkeer en OV

Live informatie verkeer en OV

Andes biedt twee API’s met actuele reisinformatie aan.
Voor het wegverkeer hebben we een API met verkeersinformatie van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens en voor het reizen met het openbaar vervoer bieden we een API aan met actuele vertrektijden en vertragingen bij bushaltes en stations.
Deze API is samengesteld op basis van data van de NS en de databank Nationale Data Openbaar Vervoer.

Reiskosten berekenen

De reiskostencalculator van Andes is een gebruiksvriendelijke applicatie voor het eenduidig en efficiënt berekenen van de reiskostenvergoedingen. De calculator is ook beschikbaar voor fietsroutes en leverbaar met een online routeplanner waarmee werknemers de routes kunnen verifiëren.

Reiskostencalculaties
Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Partners met

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.