Werken bij Andes

Andes is leverancier van innovatieve geografische software voor B2G en B2B sector. 
Werken bij Andes is werken in een innovatieve, dynamische en jonge omgeving. Andes heeft een informele bedrijfscultuur waarin korte lijnen, openheid en professionaliteit voorop staan.

VACATURES:

Account Manager
Ben jij als Account Manager toe aan je eerste of tweede stap? En heb je ervaring met industrie of overheid? Reageer dan snel. Stuur je schriftelijke motivatie en CV naar: HR@andes.nl. Wil je meer informatie over de vacature dan kun je per mail contact opnemen met Rob Huibers via HR@andes.nl.

Software Engineer
Recent een HBO IT opleiding afgerond of enkele jaren ervaring als Software Engineer .NET? Werken binnen een jong en informeel team met doorgroeimogelijkheden? En wil je werken in een complexe omgeving die verder gaat dan alleen programmeren? Laat dan nu je CV achter!

UX/UI specialist
Krijg jij energie van het vereenvoudigen van applicaties en wil jij zorgen voor het juiste design? Laat dan nu je CV achter!

"Bewoners kunnen de route nu aanpassen aan de actuele situatie bij bv. evenementen, waardoor er een betere doorstroming van het verkeer plaatsvindt". Wout Jansen, wethouder gemeente Lelystad